Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/soundbi/domains/westendak.nl/public_html/beheer/vendor/MongoLite/Database.php on line 82

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/soundbi/domains/westendak.nl/public_html/beheer/vendor/MongoLite/Database.php on line 82
Home | Westen Daktechniek

Dakbeheer en onderhoud

Een dak van Westen daktechniek is innovatief, duurzaam en van kwalitatief goede materialen . Uw dak is professioneel aangebracht, kan lang meegaan. Echter een dak staat dagelijks bloot aan weersïnvloeden en er wordt gevraagd en ongevraagd overheen gelopen. Ook kan de ligging van het pand van invloed zijn. Indien u geen aandacht meer besteedt aan het dak na oplevering, neemt het risico van lekkage toe en neemt de levensduur van het dak af met alle gevolgen en kosten van dien.

Beheers uw kosten, risico en onderhoud van het dak door een uitgekiend beheer- en onderhoudsplan. Door dit plan bent u verzekerd van een goede kwaliteit van uw dak en een langere levensduur. Zo zullen kleine gebreken aan uw dak niet tot grote schades of lekkages leiden. Reiniging, correctief en preventief onderhoud en inspectie van veiligheidssystemen maakt dan ook onderdeel uit van dit plan.

Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO)

RGVO heeft de toekomst! De vastgoedonderhoudsmarkt is sterk aan verandering onderhevig. U profiteert van onze laatste kennis op het gebied van Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO). Dit is een nieuwe benadering voor onderhoud van woningen en gebouwen. Hierdoor besparen wij voor u kosten over de gehele levenscyclus van een object, van stichting/ nieuwbouw tot en met instandhouding/onderhoud en sloop. Allereerst inventariseren wij uw kwaliteitseisen ten aanzien van uw vastgoed. Vervolgens ontnemen wij voor u de totale zorg van het onderhoud door samen goede resultaatafspraken te maken. Uiteraard blijft u te allen tijde de regie behouden. Uw voordeel is dat u geen risico’s meer loopt in het vastgoedonderhoud en uw onroerend goed in de vastgestelde exploitatieperiode optimaal in stand wordt gehouden. En bovenal bespaart u door Resultaatgericht vastgoedonderhoud kosten ten opzichte van het traditionele onderhoud. Westen Daktechniek bundelt hierin zijn krachten met goede partners. Samenwerken in de bouwsector is immers van groot belang. Openstaan voor elkaars belangen, respect voor elkaar en meedenken in het totale proces zorgt voor de beste resultaten.

 

Onderhoud noodzakelijk.

Om een duurzame waterdichtheid te behouden heeft ook een dak regelmatig onderhoud nodig

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Indien dat onderhoud niet uitgevoerd wordt is de kans groot dat er vroegtijdige schade ontstaat. De frequentie van het onderhoud is sterk afhankelijk van de omgeving rondom het dak.

Wilt u graag, dat wij in de afgesproken periode bij u langs komen, om de staat van uw dak te bekijken, uw dak schoon te maken en eventuele gebreken met korting te verhelpen sluit dan bij ons een onderhoudscontract af.

U moet hierbij denken aan het volgende:

  • Dakranden, aansluitingen op dakrandprofielen etc. controleren op deugdelijkheid en waar nodig repareren.
  • Aansluitingen van dak doorvoeren, hemelwaterafvoeren en opgaand werk controleren op deugdelijkheid en waar nodig repareren.
  • Controleren op beschadigingen, scheuren, blazen en / of andere duidelijke gebreken.
  • Naadverbindingen controleren en waar nodig repareren.
  • Het schoonvegen van de daken en het vuil afvoeren.

 

Westen Daktechniek staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en 'kennis van zaken' staan hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit, service en veiligheid, wat dagelijks te zien is hier op de werkvloer. Hoe lastiger de klus, hoe meer wij ons vakmanschap ten toon kunnen spreiden.

Neem contact met ons op.

Contact