Daktechniek

Westen Daktechniek / Roofing is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met het creëren, renoveren en onderhouden van al uw dak benodigdheden.

Dakbedekking

Dakbedekking is een belangrijk onderdeel van uw dak en uw woning. De dakbedekking bepaalt meer dan alleen het uiterlijk van het dak. Het dak blijft hierdoor namelijk in goede staat en zorgt ervoor dat u geen last krijgt van lekkages of andere beschadigingen.

Dakbedekking
Bitumineuze dakbedekking

Dakafwerking

Bij de afwerking van uw dak, is het van belang dat zowel de kwaliteit als het uiterlijk van de afwerking zorgvuldig worden geselecteerd. Dit geeft namelijk het karakter aan het dak en zorgt ervoor dat het dak compleet opgeleverd kan worden.

Dakafwerking
Bitumen dak

Dakonderhoud

Over het algemeen blijkt het dat daken niet altijd voldoende worden onderhouden. Hierdoor ontstaat al snel schade en dit komt uiteraard met de nodige problemen voor de rest van de woning. Als gevolg hiervan dient de dakbedekking vroegtijdig gerenoveerd te worden, wat veel kosten met zich meebrengt. Nauwkeurige controle en preventief onderhoud, verlengt de levensduur van uw dakbedekking.

Dakonderhoud
Dakonderhoud

Overig

Naast de wellicht voordehand liggende aspecten van het dak, zijn er ook overige werkzaamheden waar Westen Daktechniek / Roofing zich mee bezig houdt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen, ophoogsystemen en isolatiemateriaal. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak van A tot Z compleet is. 

Overig
Dakdavies