Dakonderhoud

In de praktijk blijkt het dat daken niet altijd voldoende worden onderhouden. Hierdoor ontstaat al snel schade en dit komt uiteraard met de nodige problemen voor de rest van de woning. Als gevolg hiervan dient de dakbedekking vroegtijdig gerenoveerd te worden, wat veel kosten met zich meebrengt. Nauwkeurige controle en preventief onderhoud, verlengt de levensduur van uw dakbedekking.

Dak reparaties

Vroeg of laat zullen zich kleine gebreken voordoen aan het dak, zoals verschoven dakpannen of scheurtjes in de dakbedekking. Deze kleine gebreken kunnen worden opgelost met een dak reparatie, indien ze vroegtijdig worden gesignaleerd.

Dak reparaties
Slecht onderhouden dak

Dakinspectie

Wij voeren regelmatig dak inspecties uit. In overleg wordt een inspectierapport gemaakt. In zo’n rapport worden waarnemingen geanalyseerd, conclusies getrokken en aanbevelingen gedaan. Aan de hand van het inspectierapport wordt een concurrerende offerte gemaakt.

Dakinspectie
Het inspecteren van een dak

Dakadvies

Een goed advies is belangrijk en wij brengen het graag voor u in kaart. Wij denken met u mee. Gedreven door passie zoeken wij altijd naar innovatieve methoden en technieken. Wij willen u de beste, meest duurzame, milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen bieden.

Dakadvies
Dakadvies

Onderhoudsabonnement

Het onderhoudsabonnement is een jaarcontract voor het planmatig preventief onderhoud van daken, waarbij de conditie van daken voor lange termijn gewaarborgd is. Hierbij wordt het onderhoudsmanagement van de daken van u overgenomen door ons.

Onderhoudsabonnement
Dak onderhouden