Overig

Naast al onze standaard diensten, voeren wij ook verschillende overige diensten uit. Hieronder kunt u bijvoorbeeld zonnepanelen, ophoogsystemen en isolatiemateriaal verstaan. Met het uitvoeren van deze diensten, kunnen wij u garanderen dat u de beste service krijgt voor uw dak van A tot Z.

Zonnepanelen

Naast het renoveren van daken houden wij ons ook bezig met het reinigen van zonnepanelen. Dit doen wij onder de naam Westen Cleaning. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website westenclening.nl.

Zonnepanelen
Zonnepanelen

Ophoogsystemen

Er zijn verschillende ophoogsystemen, die u aangeboden kunnen worden door Westen Daktechniek / Roofing. Deze ophoogsystemen zijn gespecialiseerd in het overbruggen van hoogteverschillen. Vaak worden dit soort systemen geplaatst op galerijen en balkons in combinatie met XPS-hardschuin isolatie van de gewenste dikte. Naast het geavanceerde ophoogsysteem, zijn er ook rubberen tegels beschikbaar.

Ophoogsystemen
Ophoogsystemen

Isolatiemateriaal

Het is belangrijk dat uw dak goed geisoleerd wordt. Westen Daktechniek / Roofing biedt u verschillende isolatiematerialen aan.

Isolatiemateriaal
Isolatiemateriaal